Administratieve vragen

Hoe kan ik jullie bereiken?
Mocht u het antwoord op uw vraag niet op onze website terug kunnen vinden, mag u gerust met ons bellen of mailen via 0344 – 750 270 of klantzaken@duurzaamopgewekt.nl.
Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
U kunt uw contact- en/of adresgegevens eenvoudig wijzigen, door ons een e-mail te sturen: klantzaken@duurzaamopgewekt.nl. U ontvangt van ons een bevestiging als uw gegevens zijn aangepast.
Hoe kan ik een wijziging van mijn rekeningnummer doorgeven?
U kunt een ander rekeningnummer doorgeven door (opnieuw) het machtigingsformulier in te vullen en naar ons te mailen of op te sturen. Het machtingsformulier kunt u opvragen via klantzaken@duurzaamopgewekt.nl.
Hoe kan ik mij aanmelden als nieuwe klant?

Als u een nieuwe bewoner bent in de buurt waar wij een energiesysteem hebben, dan moet u zich aanmelden als nieuwe klant. Dat kan heel eenvoudig door te gaan deze link: vry.duurzaamopgewekt.nl/landing

Ik ga verhuizen. Wat moet ik dan regelen?

Als u gaat verhuizen, dan moet u zich bij ons afmelden. Dat kan heel snel door u af te melden via deze link: vry.duurzaamopgewekt.nl/landing

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd een mail sturen naar klantzaken@duurzaamopgewekt.nl of ons bellen op 0344 – 750 270.

Ik ben niet tevreden, kan ik een klacht indienen?
Wij proberen er alles aan te doen om onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen. Toch kan het zijn dat u dat anders ervaart. U kunt altijd uw klacht bij ons indienen. Dit kan per e-mail naar klantzaken@duurzaamopgewekt.nl of per post naar: Elzenhof 7e, 4191PA, Geldermalsen. 

Zorg ervoor dat u duidelijk vermeld dat het om een klacht gaat, dan kunnen wij dit registreren in ons klachtenregister. 

Duurzaam Opgewekt levert de service onder de condities van de Warmtewet. Mocht er iets met uw bedrijf om wat voor reden dan ook de dienstverlening niet zelfstandig kunnen garanderen, dan neemt een ander leverancier de dienstverlening over?
Het collectieve systeem valt onder de warmtewet. Indien wij als Duurzaam Opgewekt niet meer aan onze verplichtingen kunnen voldoen, zal er door de Minister een opvolger worden aangewezen om zo de continuïteit naar de bewoners te waarborgen. 

Financiële vragen

Hoe kan ik mijn factuur ontvangen?

Wij sturen maandelijks uw factuur per e-mail. Dat scheelt papier en is wel zo duurzaam! Wilt u toch de factuur per post ontvangen? Dat kan, geef dat aan ons door en wij zetten het voor u om. Let er wel op dat wij hier een extra vergoeding voor doorberekenen.

Hoe kan ik mijn factuur betalen?

Standaard betaald u de maandelijks factuur per automatisch incasso. Het bedrag wordt dan rond de 26e van de maand van uw rekening afgeschreven. Wilt u liever per factuur betalen, geef dit dan door per e-mail, klantzaken@duurzaamopgewekt.nl. U ontvangt halverwege de maand van ons de factuur, die u dan vóór het einde van de maand betaald moet hebben. Hiervoor rekenen we wel extra administratiekosten, omdat wij er simpelweg ook extra werk mee hebben.

Mijn maandelijkse incasso is niet gelukt?

Het kan gebeuren dat het incasseren van uw maandbedrag is mislukt. Geen nood! Wij proberen het de maand erop gewoon nog een keer. Let wel op dat we dan twee bedragen (de huidige en de vorige maand) van uw rekening gaan afschrijven.

Wat zijn jullie tarieven?

Onze tarieven vindt u terug op het tarievenblad op de pagina ‘Downloads‘. De tarieven worden jaarlijks bepaald en gelden voor een periode van 1 januari tot en met 31 december. 

Waarom is het btw-tarief veranderd?

De hoge prijs van aardgas heeft invloed op de hele energiemarkt. Ook op de kosten van elektriciteit of duurzame energie; deze zijn de afgelopen tijd ook flink duurder geworden. Daardoor is het veel duurder geworden om warmte te maken zoals wij deze aan u leveren. Daarom zijn wij blij dat alle Nederlandse huishoudens kunnen rekenen op een tegemoetkoming van de overheid, ongeacht de wijze waarop de woning wordt verwarmd. Meer informatie vindt u op de website van de rijksoverheid. Het kabinet heeft deze maatregel vastgelegd voor een periode van 1 juli 2022 tot en met 31 december 2022. 

Technische vragen

Hoe kan ik een storing melden?

Kijk even op onze Storingspagina wat u het beste kunt doen.